Imprimanta wireless

950,00 lei

– Pachetul include: o masina de transfer wireless,  cablu pt incarcare si incarcator.

– Applicatia TattooPrinter se poate folosi in diferite limbi: engleza, franceza, germana, spaniola, portugheza, japoneza, coreeana, chineza, thailandeza.

– Masina de transfer wireless este special conceputa pentru a fi utilizata in domeniul tatuajelor.

– Caracteristicile ei: usoara (marimea ei este doar 60% din dimensiunea masinilor de transfer traditionale) si bateria ei reincarcabila incorporata asigura libertatea de a nu fi niciodata legat de un cablu de alimentare, oferind un confort mare tatuatorilor on the road sau celor, care participa la conventii.

– Este compatibila atat cu diverse dispozitive: smartphone-uri, tablete, cat si cu diverse sisteme de operare: Android, Apple, Windows, MacOS si ChromeOS.

– Aplicatia TattooPrinter este una foarte transparenta, usor utilizabila, care permite printr-un click imprimarea imaginilor. Nu necesita scoaterea la imprimanta in prealabil a imaginii, pentru ca ulterior a fi copiata.

– Imprimarea de inalta calitate si fara cerneala, utilizand o tehnologie termica avansata, ofera imprimarea modelului si a liniilor clare si precise.

– Bateria reincarcabila de o mare capacitate de 2500mAh ofera o autonomie de peste 100 de pagini de imagini sau de texte imprimate.

– Greutate: 828g.

– 203 dpi.

Instructii pt Update Tattoo Printer pt Iphone (in engleza)

– Imaginea este una informativa. Pentru detalii, sunati-ne!

– Cod: IMPRIMANTA.

Share
SKU: IMPRIMANTA Categorii: ,